KingPitch · Privacy
Account en gegevens verwijderen
Delete your KingPitch account and data
Zelf verwijderen (direct)
- Log in op kingpitch.com of in de KingPitch-app.
- Open het account-icoon rechtsboven op je dashboard.
- Kies Account verwijderen en bevestig.
Je account en al je gegevens worden direct verwijderd. Dit kan niet ongedaan worden gemaakt.
Wat wordt verwijderd
- Je account, e-mailadres en inloggegevens.
- Alle toernooien die je hebt aangemaakt, met teams, wedstrijden, uitslagen, spelers, inschrijvingen en instellingen.
- Je lidmaatschappen en inschrijvingen in toernooien van anderen.
Kun je niet meer inloggen?
Gebruik dan hetzelfde contactformulier met het e-mailadres van je account. Na controle verwijderen we je account en al je gegevens binnen 30 dagen.
Wat we langer bewaren
Gegevens over betalingen van toernooilicenties kunnen we vanwege wettelijke bewaarplichten (bijvoorbeeld fiscaal) tot 7 jaar bewaren. Meer informatie staat in onze privacyverklaring.
In short (English)
Sign in, open the account icon on your dashboard and choose “Account verwijderen” (delete account). Your account and all your data (tournaments you created, teams, matches, players, registrations) are deleted immediately. If you cannot sign in, use the contact form with your account email and we will delete everything within 30 days. Payment records for tournament licenses may be retained for up to 7 years because of legal obligations.